Diensten

Airless Latex spuiten

Voor het mooiste resultaat!

Met latexspuiten bespaart de klant tijd en geld. Het spuiten van latex is in de meeste gevallen 40 tot 50% goedkoper dan traditioneel sauzen met een roller en kwast. Doordat latex spuiten sneller gaat heeft u minimale hinder van de werkzaamheden. Wij brengen de latex een hogere laagdikte. Dit zorgt voor een duurzaam, strak en egaal eindresultaat. Uiteraard zonder strepen.

Spackspuiten

Dit product wordt veelvuldig toegepast bij renovatie- en nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden.

Spackspuiten is het aanbrengen van een decoratieve wand- en plafondafwerking met korrelstructuur. Spackspuitwerk is geschikt voor zowel de droge- als natte ruimtes van uw  woning of bedrijfspand en leverbaar in vrijwel elke kleur. Dit spuitwerk wordt aangebracht door een spackspuiter.

Werkwijze

01.

Contact

Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Samen zullen wij e.e.a. bespreken en een afspraak inplannen. 

02.

Offerte

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden. Bij deze afspraak worden uw wensen besproken en meten we de ruimte(s) in.

03.

Akkoord

Indien alles gewenst is zullen wij starten met de klus. Wij plakken alles af wat niet gespoten moet worden. Wij zullen de werkzaamheden netjes afronden waardoor er geen vuil achterblijft.

04.

Controle

Zodra de klus klaar is gaan wij samen met de klant alles controleren. Mocht er herstel werkzaamheden zijn zullen wij dit uiteraard kosteloos repareren.